9/11/2009

BGroom Parali Tavla


Dünyanın en farklı ve kaliteli tavla yazılımlarını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. BGroom kuruluşu olan 2006 senesinden bu yana görüntü kalitesi olarak çığır açan teknolojiye sahip bir tavla yazılımıdır.

BGroom Paralı Tavla oyununu ister gerçek paralı olarak isterseniz de sahte oyun paralı olarak oynayabilirsiniz. Tamamen size kalmış. 3 Boyutlu olan bu tavla oyunu, ücretsiz olarak indir ve oyna seçeneğini tüm dünyadaki tavla severlere sunmaktadır.

Bgroom Paralı Tavla oyununun birkaç dezavantajı bulunmaktadır. Tamamen objektif olan bu blog, paralı tavla oyunlarının tanıtımını, artılarını ve eksilerini sizlerle paylaşmak için açılmıştır. Bu sayede kendinize en uygun oyunu seçebilir ve rahatlıkla tavla oynamanın, dilediğiniz tavla yazılımına sahip olmanın eğlencesini yaşayabilirisiniz. Bgroom’da tavla oynamak eğlencelidir. Ancak tavla oynayacak çok fazla kişi bulunmamaktadır. Oyunun en büyük dezavantajı budur.

BGroom tavla lobisine paralı tavla oynamak için girdiğinizde, on yirmi arası online paralı tavla oyuncusu ile karşılaşırsınız. Bu yüzden gerçek paralı tavla oynamak için beklemeniz gerekebilir. Bu rakam Play65 paralı tavlada 10.000 20.000 civarı iken, BGroom’da bu kadar düşük olmasının sebebi, Play65’in Bgroom tavlaya göre daha fazla reklam çalışması yapması ve yıllardır müşterisine izlediği güven politikası olarak gösterilebilinir.

Play65 ve BGroom paralı tavla oyunları dünyanın her noktasında sevilerek oynanılmaktadır. Bu rakam Türkiye’de diğer Avrupa ülkelerine göre çok daha azdır. Bunun en önemli sebebi, Türk insanının henüz internette paralı bir oyun oynamaya güvenmemesidir. Aslında gayet güvenilir olan bu iki şirkete, para yatırmak ve para çekmek gibi olaylar, basit ve güvenilirdir. Zaman isteyen güven, Türkiye’de henüz paralı tavla oyunlarına karşı tam olarak oluşmamıştır.

Sitemizden BGroom paralı tavla oyununu direk olarak bilgisayarınıza indirebilir ve gerçek paralı tavla oynayabilirsiniz. Dilerseniz ilk olarak sahte paralı tavla oynayın ve kazanma yüzdenizi inceleyin. Eğer gerçekten kazanan bir oyuncu iseniz, gerçek para yatırın ve tavla oynamanın zevkine varın. Tek yapmanız gereken yukarıdaki banerda yazılan BGroom tavla indir yazısını tıklamak ve İngilizce menülü bu oyunu bilgisayarınıza kurmaktır.

9/01/2009

Sanal Parali veya Gercek Parali Tavla

Play65 Tavla sizlere iki farklı tavla oynama seçeneği sunar. Bunlardan bir tanesi Sanal Paralı Tavla oyunudur. Tamamen oyun parasına ve eğlencesine tavla oynamak için, Play65’in sizlere sunduğu inanılmaz bir fırsattır. Tavla oynarken sohbet edebildiğiniz Play65 oyun lobisi, kazandığınız veya kaybettiğiniz tavla maçlarına göre sanal para kazanır veya kaybedersiniz.

Play65 Tavla’nın sizlere sunduğu ikinci tavla seçeneği ise, gerçek paralı tavla oyunudur. Bu bölümde tavla oynamak gerçektende çok daha zevklidir. Çünkü amaç paradır. Tavla oynayarak para kazanabileceğiniz bu bölümde, dünyanın her milletinden insan birbirleri ile parasına tavla oynamaktadır.

Normal hayatta tavlayı ortaya hep bir iddaa koyarak oynarız. Bazen kolasına, bazen birasına, bazen ise adisyonuna tavla oynarız. Bazılarımız ise, direk parasına tavla oynarlar. Tavlaya farklı bir heyecan getiren Play65 Paralı Tavla, daha fazla heyecan, daha fazla adrenalin ve daha fazla para diyenlerin tercihidir.

Play65 Paralı Tavla oynamak için yapmanız gereken, oyunu bilgisayarınıza indirmek ve yüklemektir. Yükleme işlemi yapılırken Play65 Tavla sizlere soracaktır. Sanal Paralı Tavla mı yoksa Gerçek Paralı Tavla mı oynamak istiyorsunuz diye. Bu soruya gerçek paralı tavlayı cevabını verdiğiniz taktirde. Oyun size bir çok farklı para yatırma yöntemi sunacaktır.

Play65 paralı tavla oyununa para yatırmak için, kredi kartı, banka havalesi, paypal ve benzeri bir çok seçenek sunulmaktadır. Bu seçeneklerden dilediğinizi seçebilirsiniz. Hiç şüpheniz olmasın yatırdığınız para dakikalar içerisinde hesabınıza geçecektir. Aynı şekilde tavla oynayarak kazandığınız ve çekmek istediğini paranızı da hesabına yatır diyerek dakikalar içerisinde hesabınızda görebilirsiniz.

İster Sanal Paralı Tavla, isterseniz de Gerçek Paralı Tavla oynayın. Karar sizin. Play65 sizi Tavla Çılgınlığına davet ediyor.