1/24/2010

Play65 Bonus Kodu

Dünyanın en büyük tavla oynama mekanı Play65’den mükemmel fırsatlar. İnternette Paralı Tavla oynamak isteyenler kişilere imkan tanıyan Play65 programı içerisinde gerçek insanlar ile parasına tavla oynayabilirsiniz. Tavladaki ustalığınıza, oyun bilginize ve şansınıza güveniyorsanız bu yazılım sayesinde para kazanmaya hemen başlarsınız. Play65 Bonus Kodu sayesinde, aynı miktarda yatırımlarda daha fazla para ile oynayabilirsiniz. Ayrıca sizlere özel promosyonlardan da yararlanabilirsiniz. Play65 Paralı Tavla sitesi okurlarına armağanı olan bu özel bonus kodu sayesinde çok daha fazla kazanma ihtimaline erişeceksiniz. Eğer Play65’de oynamaya yeni başlayacaksanız veya ilk defa para yatırma işlememi yapacaksanız, Play65 Bonus Kodu kullanılır durumda demektir.

Play65 Bonus Kodu birkaç çeşidi bulunmaktadır. Bunlar;

1) 2$ ücretsiz Bonus: Play65 bonus kodu resimde görülmektedir. Bu kod hiç para yatırma işlemi yapmaksızın, sizlere 2$ kazanmanızı sağlayacaktır. Şansınız ve oyun ustalığınız ile bu 2$ ı arttırabilir ve para yatırma işlemi yapmadan para kazanabilirsiniz. 2$ ücretsiz Play65 Bonus Kodu almak için, resimde gösterilen yere “BK65” giriniz ve ileri butonuna basınız.

Bu koddan yararlanabilmeniz için ilk olarak Play65 programını bilgisayarlarınıza indirmeniz gerekmektedir. Play65 İndir butonuna basarak oyunu dakikalar içerisinde bilgisayarlarınıza indirebilirsiniz. Oyunun indirme ve kurulum işlemlerinin son basamağında ise, kullanıcı profilinizi oluşturmanız istenecektir. Bu bölümde sizlere verdiğimizi ücretsiz 2$ Play65 Bonus Kodu sayesinde hemen hesabınıza 2$ aktarabilir ve gerçek kişiler il paralı tavla oynamaya başlayabilirsiniz.

2) İki Kat Play65 Bonus Kodu: İki kat bonus kodu alabilmek çok kolay. Sistemde para yatırma işlemi yaparken, resimde gördüğünüz kodları bonus kutucuğunun aşağısına giriniz. Play65 Bonus Kodu sizlere iki ayrı imkan sunmaktadır. Eğer 100$ yatırım işlemi yapacaksanız, 50$ da Play65 sizlere vermektedir. Eğer 50$ yatıracaksanız, bu zaman bonusunuz 25$ olacaktır. Play65 de bu bonus kodları sayesinde çok daha fazla maç yapacak ve kazanma şansınızı arttıracaksanız. Eğer 100$ yatıracaksanız, bonus kutucuğuna “100-50” kodunu, eğer 50$ yatıracaksanız Play65 Bonus kutucuğuna “50-25” kodunu giriniz.


3) 80$ lık Bonus Kodu: İşte Play65’in en fazla verdiği Bonus kodu. Eğer oyun lobisine 200$ yatıracaksanız şirket sizlere yatırdığınız paranın %40’ını veriyor. Yani 80$. 200$ para yatırın ve hesabınıza 280$ olarak geçsin. Play65 Bonus kodu: “GET200” Bu işlemden sonra daha fazla meblağlarda tavla maçları yapabilir ve kazanma şansınızı %40 daha arttırabilirsiniz.

Sizde Tavla oynarken heyecanınızı ikiye katlamak ve internetteki can sıkıntınızı paraya çevirmek istiyorsanız, Paralı Tavla modunu seçiniz. Dünyada 30 farklı milletin lobisinde paralı olarak tavla oynadığı Play65’in bu eğlence ve heyecan dolu dünyasındaki yerinizi vakit kaybetmeden alınız. Play65 programını bilgisayarınıza bir kereliğe mahsus olarak indirin, yükleme adımlarını tamamlayın. Kullanıcı profilinizi oluşturun, Bonus Kodlarını girin ve Play65 ile kazanmaya hemen başlayın.

1/17/2010

Parayla Tavla Oynama yerleri

Tavlada yenilmem diyenlerin sitesine hepiniz hoş geldiniz. Bu siteden online tavla programını tamamen ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz. İnternette gerçek kişiler ile tavla oynayabileceğiniz bu program içerisinde isterseniz sadece eğlence parasıyla tavla oynayın, isterseniz de gerçek paralı tavla oynayın. Karar sizlerin…

Tavla Oynama Yerleri

İnternette tavla programları ve siteleri her geçen gün sayısı artan bir ivme ile yaygınlaşmaya devam ediyor. İnsanların online olarak oynanılan bu oyunlara olan sevgisi, yazılımcı firmaları her geçen gün daha iyisini ve yenisini yapma yoluna itmektedir. İşte bu yüzden günümüzde bir çok tavla oynama yerleri, siteleri ve oyunları bulunmaktadır. Hangisinin en iyisi olduğuna ise, araştırma yapıp, mevcut program ve oynama yerlerinde tavla oynayarak yine sizler karar vereceksiniz.

Türkiye’de Google ve/veya benzeri arama motorlarında tavla hakkında arama yaparsanız, bir çok seçeneğinizin olduğunu göreceksiniz. En bilinen tavla oynama yerleri ise; Mynet, Trnet, Ekolay gibi oyun ve haber içerikli siteleridir. Bu siteler; okey, batak, ihale gibi oyunlarının yanına tavla oyunlarını da koymuşlardır. Sitelere girip, dilediğini oyunu seçebilir ve siteye üye olmak kaydı ile ücretsiz olarak bu oyunları oynayabilirsiniz. Ancak bu sitelerdeki oyunlar, basit flash uzantılı tavla oyunlarıdır. Ve tavla oynamak için her seferinde siteye bağlanmanız ve oynama süreci boyunca bağlı kalmanız gerekmektedir.

Parayla Tavla Oynama Yerleri

Eğer amacınız Parayla Tavla oynayıp para kazanmak ise, o zaman yukarıda anlattığımız siteler sizlerin isteklerini karşılayacak düzeyde değildirler. Türkiye’de parayla oyun oynamak yasak olduğu için bu sitelerin hiç birinde Paralı Tavla oynamanız mümkün değildir. Eğer gerçek kişiler ile gerçek paralı tavla oynayacaksanız, şimdilik iki tane güvenli ve güncel paralı tavla oynama yerlerinden söz edebiliriz.

Nerede Paralı Tavla Oynanır?

Sadece boş vakitlerinizi eğlenerek geçirmek istediğinizde bir çok tavla oyunu hizmeti sunan site veya program bulabilirsiniz. Ancak Parayla Tavla oynamak istediğinizde, internet şuan için sizlere yeterli seçenek sunmayacaktır. Türkiye'de parayla tavla oynama yerleri aşağıdaki gibidir;

1. Play65 Tavla: Şüphesiz dünyanın en gelişmiş online oyun programıdır. Toplam 10 milyonu aşkın üyesi bulunan bu program içerisinde farklı milletten insanlar birbirleri ile tavla oynamaktadırlar. Play65 Tavla bizlere parayla tavla oynama ve/veya sanal paralı tavla (eğlencesine tavla) oynama seçenekleri sunmaktadır. Eğer sizler usta bir tavlacı olduğunuzu düşünüyor ve tavlada rakip tanımam diyorsanız, Play65 içerisinde kıyasıya bir tavla mücadelesine hazır olun. Hemen her milletten online oyuncusu bulunan Play65 oyunu içerisinde bir çok usta tavla oyuncusu para kazanmak için tavla oynamaktadır.

Play65, indirme exe uzantılı bir oyun programıdır. Gelişmiş güvenlik önlemleri, 7/24 online destek hattı ve güçlü serverlar üzerine kurulu bu kaliteli yazılım, insanların rahatlıkla tavla oynayabilmeleri için her türlü konfor ve kaliteye sahiptir. Play65’i dünyanın en büyük tavla oyun sunucusu yapan da, oyun içerisindeki gelişmiş özellikler ve 10 milyonu bulan aktif oyuncu sayısıdır. Oyunu Paralı Tavla sitemizden hemen indirebilir ve Play65’in eğlenceli dünyasında eğlence parasına veya Gerçek Paralı Tavla oynayabilirsiniz. Oyunu indirmek ve hemen oynamaya başlamak için aşağıdaki Play65 banerının üzerine tıklamanız yeterli olacaktır.



2. BGroom Tavla: Dünyanın ikinci büyük tavla programı olan BGroom Tavla, online oyun sektörüne Play65’den geç başladığı için, yeterli oyuncu sayısına henüz ulaşamamış bir programdır. Güvenlik, konfor, kalite, online destek, 3 boyutlu görüntü, ücretsiz kurulum, sohbet modülü gibi güzel özellikleri bulunan bu programın, Play65 kadar reklam çalışması yapmayışı ve Play65’den geç piyasaya atılışı nedeni ile mevcut aktif oyuncuları azdır.

BGroom Tavla gayet kaliteli bir yazılımdır. İçersinde ister Parayla Tavla oynayabilir, isterseniz de sadece gerçek kişiler ile sohbet ederek puanlarınızı arttırmak amacı ile tavla oynayabilirsiniz. Ancak yazımızın başında da dediğimiz gibi, oynayacak oyuncu günün her saatinde BGroom Tavla içerisinde bulamayabilirsiniz.

Sizlere Türkiye’deki Tavla oynama yerleri ve direk bilgisayarınıza indirerek oynanılan parayla tavla oynama yerleri hakkında tecrübe ve görüşlerimizi paylaştık. Yazının başında da altını çizdiğimiz gibi karar ve tercih hakkı tamamen sizlerindir. Ancak Parayla Tavla oynayacak oyunculara bizlerden bir püf nokta vermek isteriz. Oynamadan önce kiminle oynadığınıza, rakibinizin kaç puanı olduğuna ve hangi ülkenin vatandaşı olduğuna dikkat edin. Eğer ilk defa Paralı olarak Tavla oynayacaksanız, ilk maçlarınızı küçük miktarlarda yapmanızı öneririz. Ve en önemlisi moral moticasyonunuzu her zaman en üstte tutmalısınız. Hepinize bol şanslar dileriz. En eğlenceli ve en kazançlı tavla oyunları sizlerin olsun.

1/01/2010

Parali Tavla nerede ve nasil oynanir?

Tavla oyunu; kuralları hem kolay hem de az oluşu nedeniyle tüm dünyada aşağı yukarı aynı standartlarda oynanmaktadır. Diğer oyun kurallarının çoğu ülkeden ülkeye, bazen aynı ülkenin bölgeleri arasında bile farklılık göstermektedir. İnsanoğlu oyunları eğlence aracı olarak icat etmekte, sosyalleşmenin en önemli basamaklarından biri olduğu için sürekli yeni oyunlar ortaya çıkmaktadır. İnsanlar oyun oynarken eğlenir, hoş vakit geçirir, hatta bunu kazanma hırsına dönüştürürler. Oyunu kazanma hırsı zamanla artarak ortaya ödül koyma ve nihayet Parasına Tavla ya da diğer oyunları paralı oynama biçimine dönüşmüştür. Zamanla bu işten para kazanmak isteyen sektörler doğmuştur. Öyle ki lüks otellerin hemen hepsinde kumar solanları olmuştur.

Ülkemizde kumar oynamak ve oynatmak yasaktır. Otellerdeki kumar salonları yasaklanmıştır. Ama kumar oynama ve oynatma olayı kaçakta olsa da devam etmektedir. Kıraathanelerde oynanan okey en yaygın olanıdır. Tavla; aile bireyleri arasında ya da arkadaş çevresinde hoş vakit geçirmek için oynanır. Dünyada en çok oynanan oyunlardan biri olan tavla, bu yolla para kazanmak isteyenlerin cazibe merkezi olmuştur. Hele günümüzde internet aracılığı ile uluslararası boyutlarda kurum ve kuruluşlar türemiştir. Kumar oynamanın ya da oynatmanın yasak olmadığı ülkelerdeki oyun yazan yazılım şirketleri çok büyük yatırımlarla tavla ya da diğer oyunların, günün her saatinde oynanmasına olanak sağlayan programlar üretmişlerdir. İnternet aracılığı ile bunu dünyanın her ülkesine yaymış ve günün her saatinde paralı ya da parasız oyun oynatmaktadırlar.

Paralı Tavla Nerede Oynanır?

Şu an dünyada paralı tavla en çok tercih edilen online oyunlardan biridir. Çünkü tavla kuralları evrensel, her yaştan ve gruptan insanın rahatlıkla oynayacağı bir oyundur. Ülkemizde paralı oyun yasak olduğundan, paralı tavla yada diğer oyunları paralı oynamak isteyenler, genellikle en kısa yoldan internet aracılığı ile uluslar arası paralı tavla oynayabilmektedir. Bu konuda paralı tavlada en yaygın olanları Play65 ve BGroom gösterilebilir. Eğer internette paralı tavla oynayacaksanız, sizlere Play65 BGroom Paralı Tavla oyunlarını seçmenizi öneririz. Bu iki oyunda, kendisini alanında ispat etmiş, güvenilir ve tüm dünyadaki tavla oyuncularının tercihi olan oyunlardır.

Play65 ve BGroom tavla oyunları oyuncuların her türlü oyun güvenliği ve para transferinde ki kolaylıklar, her geçen gün bu oyunlara olan ilgiyi artırmaktadır. Parasına tavla oynamak isteyen insanlar günün her saatinde istediği miktarlarda parasına tavla oynayan rakip bulmakta ve istediği an rakibini değiştirip başka rakiplerle paralı tavla oynamaktadırlar.

Demek istediğimiz paralı tavla nerede oynanır diye merak etmeyin. Hangi oyun güvenli, hangi oyun daha az komisyon alır onu bize bırakın. Çünkü bu site, paralı olarak tavla oynamak isteyenler için yapılmıştır. Ve sizlere dünyanın en kaliteli tavla oyunlarına ücretsiz olarak ulaşmanızı sağlamaktadır. Play65 ve BGroom oyunlarından dilediğinizi seçin ve internette paranızı alır mıyım sorusu olmadan güvenilir bir biçimde parasına tavla oynamaya başlayın.

Paralı Tavla oynarken kendi bütçenize göre rakip bulmak ve ne kadar süre ile oynayacağınız size kalmış. Küçük miktarda paralı tavla oynayanda oluyor. Çok büyük rakamlarla oynayanlarda. Paralı tavla oyunları öylesine gelişmiştir ki; 22 dilde ve dünyanın hemen, hemen her ülkesinde paralı tavla oynatmaktadır.

Paralı Tavla Nasıl Oynanır?

İnternette gerçek Paralı Tavla oynayarak para kazanmak istiyorsanız doğru internet sitesindesiniz. Çünkü bu siteden; Tamamen ücretsiz olarak tavla oyunu indirebilir; ister oyun parasına tavla, isterseniz de gerçek paralı tavla oynayabilirsiniz. Dünyanın en kaliteli tavla oyunu yazılımları içerisindeki yerinizi alın ve tavla oynayarak para kazanmanın tadını çıkarın.