3/28/2010

BGroom

Paralı Tavla bloğu sizlerin internette online olarak Tavla oynayabileceği programların tanıtımlarını, bu oyunların özelliklerini ve bilgisayarınıza ücretsiz olarak kurmanız için gerekli linkleri sağlamaktadır. Oyun hizmetinin yanında kalbi tavla ile atan herkesin severek okuyacağı makalelere ve internette tavla oynayarak para kazanmak için dikkat etmeniz gereken faktörlere değinmektedir. Bu yazımızda tanıtımını yapacağımız BGroom programı 3 sene önce online oyun piyasasına sunulmuş ve kısa sürede tavla severlerin beğenisini toplamayı başarmış bir yazılımdır. Bgroom oyununu bilgisayarınıza indirmek ve oynamaya başlamak için yandaki banerın üzerine tıklayınız. Bgroom'un kurulum dosyası bir dakikadan az bir süre içerisinde bilgisayarınızda olacaktır.

BGroom yazılımını bilgisayara indirmek çok kolaydır. Oyunun İngilizce menüsü bulunmaktadır. Türkçe dil desteği vermeyişi en yakın rakibi olan Play65 yazılımına göre dezavantaj olarak gösterilebilinir. Ancak bu konunun çok da önemli olduğunu düşünenlerden değilim. Artık hemen hepimiz uzun zamandır bilgisayar kullandığımız için, program kurulumu, indirmesi ve oynaması gibi konularda aslında ne dil kullanıldığına bile dikkat etmeyiz. Çoğumuz bu işlemleri ezbere yapabildiğimiz için oyunun verdiği dil desteğinin çok da önemi yok benim açımdan.

Bgroom yazılımı dünyada 20 farklı ülkede hizmet vermektedir. Play65’in bu oyundan daha önce çıkması ve internette oynanılan tavla programlarının ilk yapılanı oluşu, oyunun markalaşmasına ve BGroom paralı tavla programının bu oyunun birazda gölgesinde kalmasına neden olmuştur. Tabi Play65 yazılımının Bgroom’a göre daha fazla reklam çalışması yapması da, bu ismin markalaşmasında önemli rol oynamıştır.

Bgroom sizlere iki farklı tavla oynama seçeneği sunar. Yazılımı bilgisayarınıza bir kereliğine mahsus olarak indirdikten hemen sonra; eğlence modu ve paralı tavla modu seçeneklerinden dilediğinizi seçer ve sınırsız olarak oynayabilirsiniz. Paralı tavla oyununda dünyanın diğer bir ucundaki insan ile para kazanmak için oynarken, eğlence kısmında oynayan insanlar puan kazanmak için kıyasıya bir mücadele içerisine girmektedirler.

Kullanıcılarına eğlenceli bir ortam hazırlayan Bgroom oyunu içerisinde farklı insanlar sohbet ederek tavla oynamakta ve kazandıkları kaybettikleri maçlara göre puanlandırılmaktadır. Bu sayede hem paralı tavla modunda oynayanlar, hem de eğlence modunda oynayanlar çok büyük heyecana sahne olan tavla müsabakaları yapmaktadırlar. Oyun içerisindeki online turnuvalar ise, haftada bir düzenlenmektedir. Play65’de her gün düzenlenilen tavla turnuvalarının aksine Bgroom yazılımı hafta bir tavla turnuvası düzenlemektedir. Oyunun Türkiye’de çok fazla reklam ve promosyon çalışması yapmaması insanlarımız tarafından yazılımının duyulmamasına neden olmuştur. Yinede tavla seveler herkesin denemesini düşündüğüm bu güzel yazılımın ücretsiz indirme ve kurulum linkini sizler ile paylaşıyorum.


Bgroom tavlanın Ekrandaki görüntüsü aşağıdaki gibidir.

3/19/2010

Play65

Şüphesiz Play65 ismini daha öncelerden duymuşsunuzdur. 2002 senesinden bu yana hizmet veren bu oyun, ülkemizde piyasaya sunulduğu 2004 senesinden bu yana, Türk tavla severler tarafından sevilerek oynanılmaktadır. Dünyanın en büyük online oyunu olarak da bilinen Play65, güven veren yönetimi, kaliteli oyunu, 7/24 online hizmet anlayışı ve sürekli olarak kendisini yenileyen yapısı ile kısa sürede tüm dünyadaki tavla severlerin kalbinde taht kurmayı başarmıştır.

Eğer hala Play65’i bilgisayarınıza indirmedi ve bu eğlence dünyasındaki yerinizi almadıysanız, vakit kaybetmeden oyunu indirin ve oynamaya başlayın. İndirmek ve oyun lobisine katılmak için aşağıdaki resimden yararlanın.


Play65, internette oynanılan tavla oyunlarında bir çığır açmıştır. Play65 ile tanışmadan evvel, insanlar mevcut oyun sitelerindeki java uzantılı tavla oyunlarını oynamakta idi. Görüntü ve ses olarak günümüz yazılım teknolojisinde çok geride olan bu oyunlar Play65 ile tanışmamızdan sonra tarih olmaya başladı. Bu oyunlarda yaşanılan sorunlar, sürekli kopan bağlantı hataları gibi oyuncuların oyun kalitelerini düşüren olumsuz durumlar da böylelikle sona ermiş oldu. Çıktığı ilk yıllarda sadece İngilizce olarak hizmet veren oyun, şimdilerde 17 farklı dil seçeneği sunmaktadır.

Bu sayede ünü tüm dünyaya yayılan ve dünyanın farklı milletlerinden on binlerce sevgilisi olan bu oyun, her geçen gün artan oyuncu potansiyeli ile kırılması çok zor rekorlarında sahibi olmuştur. Dünyanın en kaliteli online oyunu seçilen ve bir çok güvenlik firmasından tam not alan Play65, her geçen gün oyununu yenilemekte ve her zaman kullanıcılarına daha iyisini sunabilmek adına hizmet vermektedir.

Play65’in bizlere kazandırdığı en güzel ve diğer sitelerde olmayan şey ise, sistem içerisinde sadece Türkler ile değil tüm dünyadaki tavla oyuncuları ile maçlar yapılabilmesidir. Belki de çoğumuz hayatımızda ilk defa bir İngiliz veya bir Amerikalı ile ilk defa Play65 sayesinde Tavla oynamışızdır. Bu sayede farklı ülke insanların tavlayı nasıl oynadıklarını gördük. Onların strateji ve oyunda gelen zarlar doğrultusunda yaptığı hamlelere tanık olduk. Ayrıca dünyanın 4 bir yanından insanlar ile sıcak dostluklarında temelini yine play65 sayesinde attık.

Play65 sizlere iki farklı tavla seçeneği sunmaktadır. Parasız olarak oynanılan eğlence modu ve gerçek para ile oynanılan paralı tavla modu. Eğlencesine modunda tavla oynamayı yeni öğrenenlerden tutunda, canı sıkılanlar, usta tavlacılara kadar hemen her kesimden oyuncu bulabilirsiniz. Gerçek parasına oynanılan mod da ise, usta ve amacı para kazanmak olan dünyanın farklı ülkelerinden gelen on binlerce insan bulunmaktadır. Oyunu indiren herkes iki oyun seçeneğinden dilediğini seçer ve hemen oynamaya başlar. İsterseniz usta oyuncular ile para kazanmak için tavla oynayın, isterseniz de yerli yabancı tavlacılar ile can sıkıntınıza son vermek ve sohbet etmek için tavla oynayın karar sizlerin.

Eğer Play65’i paralı olarak oynayacaksanız, bu sitenin okurlarına özel sunulan bonus kodlarından hemen yararlanın. Play65 Bonus makalesinde sizler ile paylaştığımız bonusları oyuna para yatırmadan hemen önce resimlerde gösterilen yerlere girin ve bonusunuz hesabınıza hemen geçsin.

Eğer amacınız internette kaliteli bir tavla programı içerisinde oynamak ise, doğru yerdesiniz demektir. Daha fazla vakit kaybetmeden dünyanın en büyük oyun programını bilgisayarınıza indirin ve Play65’in sizler için hazırladığı bu özel eğlence dünyası içerisindeki yerinizi hemen alın.


Play65 programı bilgisayarınızın ekranında aşağıdaki gibi görünür.