8/30/2009

Parali Tavla Blogu


Hepinize öncelikler merhaba demek istiyorum. Paralı Tavla Oyna blogumuza farklı sebeplerden dolayı ara verdik ve Play65 Paralı Tavla blogumuzu yayın hayatına başlattık.

Eki blogumuz da olan her şey bu blogta da olacaktır. Paralı Tavla oyunları hakkında bilgilen. Son bonus kodları ve tavla oynayarak nasıl para kazanılır gibi sorularınızın cevaplarını paylaşacağım sizlerle.

Play65 Paralı Tavla oyunu Türkçe dil seçeneği sunar. Bu sayede gerek tavla oyununa alışma devreniz, gerek ise para yatırma işlemleriniz anlaşılır ve kolay olacaktır. Oyunun bilgisayarınıza inmesi saniyeler alacak kadar kısadır. 247 Kb olan Play65 Paralı Tavla oyunu, bir dakikaya yakın bir süre içerisinde oynamaya hazır bir şekile gelecektir. İsterseniz önce sahte paralı tavla oynayarak, şansınızı ve tavla bilginizi test edin. Bakın bi önce, kazanıyorsanız geçek paralı tavla oynayın ve sizde internette tavla oynayarak para kazanın.
Paralı Tavla oynamak eğlencelidir, eğlenceli olduğu kadar risklidir de, şansına ve bileğine güveniyorsan. Sende Paralı Tavla Oyna, sen de kazanan ol. Tüm dünyanın oynadığı Paralı Tavla oyununu bedava olarak Paralı Tavla Blogu sayesinde bilgisayarına indir, chat yaparak Paralı Tavla Oyna.
Paralı Tavla Blogu, bu günden sonra düzenli olarak yazılacak ve Türkiye'nin en içten tavla blogu olacaktır. İnternette oynanılan tüm tavla oyunlarını bulabileceğiniz bu blog, sizlere tavlanın her yönünü profesyonel ve içten bir şekilde yazacaktır. Hiç bir çıkar gayesi olmayan bu blog, Tavla seven insanlar tarafından yazılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder