6/08/2009

Parali Tavla Oyunu Oyna

İnternet üzerinden gerçek para ile tavla oynayabilir ve para kazanabilirsiniz. Ancak bu online tavla oyunlarında bir çok usta tavlacı ile mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Gerçek bir tavla oyuncusu iseniz ve kendinize olan güveniniz tam ise, hiç durmayın.

İnternetten para yatırmak çok kolay, online tavla oyunlarının bir çoğuna kredi kartı ve paypal hesabınız ile hemen para yatırabilirsiniz. İşleminiz yapıldıktan 1 dakika sonra paranız hesabınıza geçiyor. Genelde dolar hesabı üzerinden oynanılan tavla oyunlarında, oyun kuralları oynayacak kişiler tarafından belirleniyor.

Kaç dolarlık oyun oynayacağınızı siz belirliyorsunuz. İsterseniz tek oyun oynayın, isterseniz de seri maç özelliğinden yararlanın. Tercih sizin.

Blogumda sizler için bir çok tavla makalesi yayınlayacağım. Ayrıca internet üzerinden bulabileceğiniz bütün online tavla oyunlarını bu blogta bulma şansı tanıyacağım. Bu blogtan ayrılmayın.

Bundan sonraki yazımda sizlerle nasıl para yatırılır ve paralı tavla oynarken, nelere dikkat etmeniz gerektiğiniz yazacağım. Şimdilik bu kadar hoşcakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder