6/23/2009

Play65 ParalıTavla

İnternet ortamında gerçek para ile tavla oyunu oynayacaksanız, ilk olarak oynayacağınız oyun firmasının ne kadar güvenilir olduğuna dikkat etmek zorundasınız.

Bu konuda benim sizlere önerebileceğim en iyi oyun şüphesiz Play65 tavla oyunudur. 8 sendir bu işi yapan şirket daha geri ödemelerinde yahut para yatırma işlemlerinde hiç bir sorun çıkarmamıştır. Bu yüzdendir ki, dünyada en fazla online tavla oyuncusuna sahip platformdur.

Kredi Kartı, direk hesaba havale ve paypal gibi bir çok ödeme şekli bulunan tavla oyununda para yatırdıktan bir kaç saniye sonra hesabınıza geçmektedir. Oyun başına 0.003 komisyon alan Play65 tavla oyunu, bu açıdan en az komisyon kesen firmadır.

Gerek güvenilirliği, gerek ise kullanıcılarına verdiği hizmet ile; yıllardır internet tavla piyasasının vazgeçilmezi olan play65 tavla oyununu sizlere tavsiye edebilirim. Ancak parasına tavla oynaken dikkat etmeniz gereken hususlardan bir tanesi, Play65 tavla da gerçekten usta tavlacıların paralı olarak tavla oynadığı gerçeğidir. Bu açıdan eğer gerçek para ile tavla oynayacaksanız ilk oyunlarınızda küçük meblalar karşılığında oynamanızı öneririm. Play65 Paralı Tavla gerçektende inanılmaz heyecanlı bir tavla oyunu


Play65 tavlayı ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirdikten sonra karşınıza sahte para ile oyna ve gerçek para ile oyna seçeneği çıkacaktır. Gerçek parayı seçtiğiniz taktirde sizlere ödeme şekilleri ile ilgili anlatımları gösteren sayfa ile karşılaşacaksınız. Gayet basit ve Türkçe olan bu sayfadan rahatlıkla para yatırma işleminizi en hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bileğinize ve Şansınıza güveniyorsanız Play65 paralı tavla oyunu tam sizlere göre. Bol ŞanS :)


:)

1 yorum:

  1. Süper Play65 paralı oynamak. Daha eğlenceli, ve daha hırslı oluyor. e bende hırsı seviyorum. paralı tavla oynamayıda seviyorum o yüzden.

    YanıtlaSil