6/30/2009

Tavla Oynayarak Para Kazanılır mı?


İnternettin özellikle Türkiye açısından yeterli gelişime ulaşmaması, Türk insanın da henüz güven duygusunu kazanmayışının en büyük nedenlerinden bir tanesidir benim için. Avrupa ve Amerika’da bir çok insan mutfak alış-verişlerini bile internet üzerinden yaparken, Türkiye’de henüz bu ve benzeri sektörler oluşmamıştır. Tabi bu olaya farklı bir soru ile yaklaşmakta gerekebilir. Acaba Türkiye hangi sektörde diğer dünya ülkelerinden ileride de, internet sektöründe ileride olsun?

Geçen bir arkadaşımla konuşurken kendisi bana, internetten paralı tavla oynanıyor mu gerçekten diye bir soru yöneltti, şaşkın bir şekilde. Genç nesil olarak adlandırılabilecek bir insan bile henüz internette güvenilir olarak paralı oyun oynayabileceğinin farkında değil çünkü.

Gelelim asıl başlığımız olan, tavla oynayarak para kazanılır mı sorusuna?

Tabi ki de, kazanmam mümkün. Ancak tavla oyunu beceri, şans ve bilginin beraber bir ahenk içinde harmanlandığı bir oyundur. Yani belirsizlik bu oyunda belirsizlik esastır. Ancak diğer paralı oyunlara göre şansınız çok daha yüksektir. Çünkü poker ve okey gibi tavla emsali oyunlar tamamen şansa dayalı oyunlardır. Tavlada eğer iyi bir oyuncu iseniz, kazanma şansınız %50 - %60 civarıdır ki, bu oran gerçektende akıllı bir şekilde uygulanıldığında para kazanmak için gayet idealdir.

Önemli olan gerçek paralı tavla oynayacaksanız şayet, nasıl oynayacağınızı bilmektir. İlk başlarda 50 – 60 $ lık tek maçlar yerine, 10 – 20 $ lık 5 serili maçlar bence daha avantajlıdır. Çünkü tavla oyununda şans faktörü oyunu %30 etkilemekte ve eğer tek maç yapacaksanız. O maçta şansınız yoksa direk kaybeden olmanıza neden olacaktır. Bu yüzden paralı tavla online oyunu oynayacaksanız, seri maç yahut tavla turnuvası gibi oyunları tercih etmelisiniz.

Bu konuda ise, sizlere en uygun oyun şüphesiz Play65 paralı tavla oyunudur. Çünkü Play65 de serim maç, tek maç ve turnuva maçları gibi özellikler bulunmaktadır. Paralı tavla turnuvaları ödülleri gerçektende çok büyük olmaktadır. Play65 paralı tavla oyna lobisinde; günlük, haftalık ve aylık özel turnuvalar gibi tavla turnuvaları düzenlenmekte ve bu turnuvalara dünyanın farklı milletlerinden gelen on binlerce tavla sever katılmaktadır.

Sizde kendi bileğinize güveniyor ve ben tavlada kolay kolay yenilmem diyorsanız. Play65 gerçek paralı tavla oyunu tam sizler için.
Sende Paralı Tavla Oyna Para Kazan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder