1/01/2010

Parali Tavla nerede ve nasil oynanir?

Tavla oyunu; kuralları hem kolay hem de az oluşu nedeniyle tüm dünyada aşağı yukarı aynı standartlarda oynanmaktadır. Diğer oyun kurallarının çoğu ülkeden ülkeye, bazen aynı ülkenin bölgeleri arasında bile farklılık göstermektedir. İnsanoğlu oyunları eğlence aracı olarak icat etmekte, sosyalleşmenin en önemli basamaklarından biri olduğu için sürekli yeni oyunlar ortaya çıkmaktadır. İnsanlar oyun oynarken eğlenir, hoş vakit geçirir, hatta bunu kazanma hırsına dönüştürürler. Oyunu kazanma hırsı zamanla artarak ortaya ödül koyma ve nihayet Parasına Tavla ya da diğer oyunları paralı oynama biçimine dönüşmüştür. Zamanla bu işten para kazanmak isteyen sektörler doğmuştur. Öyle ki lüks otellerin hemen hepsinde kumar solanları olmuştur.

Ülkemizde kumar oynamak ve oynatmak yasaktır. Otellerdeki kumar salonları yasaklanmıştır. Ama kumar oynama ve oynatma olayı kaçakta olsa da devam etmektedir. Kıraathanelerde oynanan okey en yaygın olanıdır. Tavla; aile bireyleri arasında ya da arkadaş çevresinde hoş vakit geçirmek için oynanır. Dünyada en çok oynanan oyunlardan biri olan tavla, bu yolla para kazanmak isteyenlerin cazibe merkezi olmuştur. Hele günümüzde internet aracılığı ile uluslararası boyutlarda kurum ve kuruluşlar türemiştir. Kumar oynamanın ya da oynatmanın yasak olmadığı ülkelerdeki oyun yazan yazılım şirketleri çok büyük yatırımlarla tavla ya da diğer oyunların, günün her saatinde oynanmasına olanak sağlayan programlar üretmişlerdir. İnternet aracılığı ile bunu dünyanın her ülkesine yaymış ve günün her saatinde paralı ya da parasız oyun oynatmaktadırlar.

Paralı Tavla Nerede Oynanır?

Şu an dünyada paralı tavla en çok tercih edilen online oyunlardan biridir. Çünkü tavla kuralları evrensel, her yaştan ve gruptan insanın rahatlıkla oynayacağı bir oyundur. Ülkemizde paralı oyun yasak olduğundan, paralı tavla yada diğer oyunları paralı oynamak isteyenler, genellikle en kısa yoldan internet aracılığı ile uluslar arası paralı tavla oynayabilmektedir. Bu konuda paralı tavlada en yaygın olanları Play65 ve BGroom gösterilebilir. Eğer internette paralı tavla oynayacaksanız, sizlere Play65 BGroom Paralı Tavla oyunlarını seçmenizi öneririz. Bu iki oyunda, kendisini alanında ispat etmiş, güvenilir ve tüm dünyadaki tavla oyuncularının tercihi olan oyunlardır.

Play65 ve BGroom tavla oyunları oyuncuların her türlü oyun güvenliği ve para transferinde ki kolaylıklar, her geçen gün bu oyunlara olan ilgiyi artırmaktadır. Parasına tavla oynamak isteyen insanlar günün her saatinde istediği miktarlarda parasına tavla oynayan rakip bulmakta ve istediği an rakibini değiştirip başka rakiplerle paralı tavla oynamaktadırlar.

Demek istediğimiz paralı tavla nerede oynanır diye merak etmeyin. Hangi oyun güvenli, hangi oyun daha az komisyon alır onu bize bırakın. Çünkü bu site, paralı olarak tavla oynamak isteyenler için yapılmıştır. Ve sizlere dünyanın en kaliteli tavla oyunlarına ücretsiz olarak ulaşmanızı sağlamaktadır. Play65 ve BGroom oyunlarından dilediğinizi seçin ve internette paranızı alır mıyım sorusu olmadan güvenilir bir biçimde parasına tavla oynamaya başlayın.

Paralı Tavla oynarken kendi bütçenize göre rakip bulmak ve ne kadar süre ile oynayacağınız size kalmış. Küçük miktarda paralı tavla oynayanda oluyor. Çok büyük rakamlarla oynayanlarda. Paralı tavla oyunları öylesine gelişmiştir ki; 22 dilde ve dünyanın hemen, hemen her ülkesinde paralı tavla oynatmaktadır.

Paralı Tavla Nasıl Oynanır?

İnternette gerçek Paralı Tavla oynayarak para kazanmak istiyorsanız doğru internet sitesindesiniz. Çünkü bu siteden; Tamamen ücretsiz olarak tavla oyunu indirebilir; ister oyun parasına tavla, isterseniz de gerçek paralı tavla oynayabilirsiniz. Dünyanın en kaliteli tavla oyunu yazılımları içerisindeki yerinizi alın ve tavla oynayarak para kazanmanın tadını çıkarın.



3 yorum:

  1. teşekkürler. tavla oynamayı çok severim paralı olarak hiç oynamadım ama deneyecem.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir site. paralı olarak hiç oynamadım tavla oyununu ilk defa bu siteden deniyeceğim umarım iyi olur ve kazanırım. :)

    YanıtlaSil
  3. BU sitede oynanır derim. Gerçektende burada gerçek para ile oynamak acaip bir heyecan katıyor tavla mücadelelerime.

    YanıtlaSil