1/17/2010

Parayla Tavla Oynama yerleri

Tavlada yenilmem diyenlerin sitesine hepiniz hoş geldiniz. Bu siteden online tavla programını tamamen ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz. İnternette gerçek kişiler ile tavla oynayabileceğiniz bu program içerisinde isterseniz sadece eğlence parasıyla tavla oynayın, isterseniz de gerçek paralı tavla oynayın. Karar sizlerin…

Tavla Oynama Yerleri

İnternette tavla programları ve siteleri her geçen gün sayısı artan bir ivme ile yaygınlaşmaya devam ediyor. İnsanların online olarak oynanılan bu oyunlara olan sevgisi, yazılımcı firmaları her geçen gün daha iyisini ve yenisini yapma yoluna itmektedir. İşte bu yüzden günümüzde bir çok tavla oynama yerleri, siteleri ve oyunları bulunmaktadır. Hangisinin en iyisi olduğuna ise, araştırma yapıp, mevcut program ve oynama yerlerinde tavla oynayarak yine sizler karar vereceksiniz.

Türkiye’de Google ve/veya benzeri arama motorlarında tavla hakkında arama yaparsanız, bir çok seçeneğinizin olduğunu göreceksiniz. En bilinen tavla oynama yerleri ise; Mynet, Trnet, Ekolay gibi oyun ve haber içerikli siteleridir. Bu siteler; okey, batak, ihale gibi oyunlarının yanına tavla oyunlarını da koymuşlardır. Sitelere girip, dilediğini oyunu seçebilir ve siteye üye olmak kaydı ile ücretsiz olarak bu oyunları oynayabilirsiniz. Ancak bu sitelerdeki oyunlar, basit flash uzantılı tavla oyunlarıdır. Ve tavla oynamak için her seferinde siteye bağlanmanız ve oynama süreci boyunca bağlı kalmanız gerekmektedir.

Parayla Tavla Oynama Yerleri

Eğer amacınız Parayla Tavla oynayıp para kazanmak ise, o zaman yukarıda anlattığımız siteler sizlerin isteklerini karşılayacak düzeyde değildirler. Türkiye’de parayla oyun oynamak yasak olduğu için bu sitelerin hiç birinde Paralı Tavla oynamanız mümkün değildir. Eğer gerçek kişiler ile gerçek paralı tavla oynayacaksanız, şimdilik iki tane güvenli ve güncel paralı tavla oynama yerlerinden söz edebiliriz.

Nerede Paralı Tavla Oynanır?

Sadece boş vakitlerinizi eğlenerek geçirmek istediğinizde bir çok tavla oyunu hizmeti sunan site veya program bulabilirsiniz. Ancak Parayla Tavla oynamak istediğinizde, internet şuan için sizlere yeterli seçenek sunmayacaktır. Türkiye'de parayla tavla oynama yerleri aşağıdaki gibidir;

1. Play65 Tavla: Şüphesiz dünyanın en gelişmiş online oyun programıdır. Toplam 10 milyonu aşkın üyesi bulunan bu program içerisinde farklı milletten insanlar birbirleri ile tavla oynamaktadırlar. Play65 Tavla bizlere parayla tavla oynama ve/veya sanal paralı tavla (eğlencesine tavla) oynama seçenekleri sunmaktadır. Eğer sizler usta bir tavlacı olduğunuzu düşünüyor ve tavlada rakip tanımam diyorsanız, Play65 içerisinde kıyasıya bir tavla mücadelesine hazır olun. Hemen her milletten online oyuncusu bulunan Play65 oyunu içerisinde bir çok usta tavla oyuncusu para kazanmak için tavla oynamaktadır.

Play65, indirme exe uzantılı bir oyun programıdır. Gelişmiş güvenlik önlemleri, 7/24 online destek hattı ve güçlü serverlar üzerine kurulu bu kaliteli yazılım, insanların rahatlıkla tavla oynayabilmeleri için her türlü konfor ve kaliteye sahiptir. Play65’i dünyanın en büyük tavla oyun sunucusu yapan da, oyun içerisindeki gelişmiş özellikler ve 10 milyonu bulan aktif oyuncu sayısıdır. Oyunu Paralı Tavla sitemizden hemen indirebilir ve Play65’in eğlenceli dünyasında eğlence parasına veya Gerçek Paralı Tavla oynayabilirsiniz. Oyunu indirmek ve hemen oynamaya başlamak için aşağıdaki Play65 banerının üzerine tıklamanız yeterli olacaktır.



2. BGroom Tavla: Dünyanın ikinci büyük tavla programı olan BGroom Tavla, online oyun sektörüne Play65’den geç başladığı için, yeterli oyuncu sayısına henüz ulaşamamış bir programdır. Güvenlik, konfor, kalite, online destek, 3 boyutlu görüntü, ücretsiz kurulum, sohbet modülü gibi güzel özellikleri bulunan bu programın, Play65 kadar reklam çalışması yapmayışı ve Play65’den geç piyasaya atılışı nedeni ile mevcut aktif oyuncuları azdır.

BGroom Tavla gayet kaliteli bir yazılımdır. İçersinde ister Parayla Tavla oynayabilir, isterseniz de sadece gerçek kişiler ile sohbet ederek puanlarınızı arttırmak amacı ile tavla oynayabilirsiniz. Ancak yazımızın başında da dediğimiz gibi, oynayacak oyuncu günün her saatinde BGroom Tavla içerisinde bulamayabilirsiniz.

Sizlere Türkiye’deki Tavla oynama yerleri ve direk bilgisayarınıza indirerek oynanılan parayla tavla oynama yerleri hakkında tecrübe ve görüşlerimizi paylaştık. Yazının başında da altını çizdiğimiz gibi karar ve tercih hakkı tamamen sizlerindir. Ancak Parayla Tavla oynayacak oyunculara bizlerden bir püf nokta vermek isteriz. Oynamadan önce kiminle oynadığınıza, rakibinizin kaç puanı olduğuna ve hangi ülkenin vatandaşı olduğuna dikkat edin. Eğer ilk defa Paralı olarak Tavla oynayacaksanız, ilk maçlarınızı küçük miktarlarda yapmanızı öneririz. Ve en önemlisi moral moticasyonunuzu her zaman en üstte tutmalısınız. Hepinize bol şanslar dileriz. En eğlenceli ve en kazançlı tavla oyunları sizlerin olsun.

2 yorum:

  1. nasıl kayıt yapabilirim deniyom olmuyor

    YanıtlaSil
  2. Kayıt yaptırabilmeniz için öncelikle oyunu bilgisayarınıza indirmeniz ve sıradan programları yükler gibi yüklemeniz gerekmektedir. Ardından paralı tavla oynamak istiyorum seçeneğini tıklar ve size sunulan para yatırma seçenklerinden birini seçersiniz. Kayıt esnasında kullanıcı adınızı belirler ve şifrelersiniz. Aktif bir mail ile kayıt işlemini bitirirsiniz.

    YanıtlaSil