1/24/2010

Play65 Bonus Kodu

Dünyanın en büyük tavla oynama mekanı Play65’den mükemmel fırsatlar. İnternette Paralı Tavla oynamak isteyenler kişilere imkan tanıyan Play65 programı içerisinde gerçek insanlar ile parasına tavla oynayabilirsiniz. Tavladaki ustalığınıza, oyun bilginize ve şansınıza güveniyorsanız bu yazılım sayesinde para kazanmaya hemen başlarsınız. Play65 Bonus Kodu sayesinde, aynı miktarda yatırımlarda daha fazla para ile oynayabilirsiniz. Ayrıca sizlere özel promosyonlardan da yararlanabilirsiniz. Play65 Paralı Tavla sitesi okurlarına armağanı olan bu özel bonus kodu sayesinde çok daha fazla kazanma ihtimaline erişeceksiniz. Eğer Play65’de oynamaya yeni başlayacaksanız veya ilk defa para yatırma işlememi yapacaksanız, Play65 Bonus Kodu kullanılır durumda demektir.

Play65 Bonus Kodu birkaç çeşidi bulunmaktadır. Bunlar;

1) 2$ ücretsiz Bonus: Play65 bonus kodu resimde görülmektedir. Bu kod hiç para yatırma işlemi yapmaksızın, sizlere 2$ kazanmanızı sağlayacaktır. Şansınız ve oyun ustalığınız ile bu 2$ ı arttırabilir ve para yatırma işlemi yapmadan para kazanabilirsiniz. 2$ ücretsiz Play65 Bonus Kodu almak için, resimde gösterilen yere “BK65” giriniz ve ileri butonuna basınız.

Bu koddan yararlanabilmeniz için ilk olarak Play65 programını bilgisayarlarınıza indirmeniz gerekmektedir. Play65 İndir butonuna basarak oyunu dakikalar içerisinde bilgisayarlarınıza indirebilirsiniz. Oyunun indirme ve kurulum işlemlerinin son basamağında ise, kullanıcı profilinizi oluşturmanız istenecektir. Bu bölümde sizlere verdiğimizi ücretsiz 2$ Play65 Bonus Kodu sayesinde hemen hesabınıza 2$ aktarabilir ve gerçek kişiler il paralı tavla oynamaya başlayabilirsiniz.

2) İki Kat Play65 Bonus Kodu: İki kat bonus kodu alabilmek çok kolay. Sistemde para yatırma işlemi yaparken, resimde gördüğünüz kodları bonus kutucuğunun aşağısına giriniz. Play65 Bonus Kodu sizlere iki ayrı imkan sunmaktadır. Eğer 100$ yatırım işlemi yapacaksanız, 50$ da Play65 sizlere vermektedir. Eğer 50$ yatıracaksanız, bu zaman bonusunuz 25$ olacaktır. Play65 de bu bonus kodları sayesinde çok daha fazla maç yapacak ve kazanma şansınızı arttıracaksanız. Eğer 100$ yatıracaksanız, bonus kutucuğuna “100-50” kodunu, eğer 50$ yatıracaksanız Play65 Bonus kutucuğuna “50-25” kodunu giriniz.


3) 80$ lık Bonus Kodu: İşte Play65’in en fazla verdiği Bonus kodu. Eğer oyun lobisine 200$ yatıracaksanız şirket sizlere yatırdığınız paranın %40’ını veriyor. Yani 80$. 200$ para yatırın ve hesabınıza 280$ olarak geçsin. Play65 Bonus kodu: “GET200” Bu işlemden sonra daha fazla meblağlarda tavla maçları yapabilir ve kazanma şansınızı %40 daha arttırabilirsiniz.

Sizde Tavla oynarken heyecanınızı ikiye katlamak ve internetteki can sıkıntınızı paraya çevirmek istiyorsanız, Paralı Tavla modunu seçiniz. Dünyada 30 farklı milletin lobisinde paralı olarak tavla oynadığı Play65’in bu eğlence ve heyecan dolu dünyasındaki yerinizi vakit kaybetmeden alınız. Play65 programını bilgisayarınıza bir kereliğe mahsus olarak indirin, yükleme adımlarını tamamlayın. Kullanıcı profilinizi oluşturun, Bonus Kodlarını girin ve Play65 ile kazanmaya hemen başlayın.

2 yorum: