4/21/2010

Online parali tavla oynama salonu

Dünyanın en gelişmiş online yazlım firmalarının başında gelen SkillEmpire tarafından geliştirilmiş bu yazılım içerisinde, gerçek paralı tavla oynama salonu bulunmaktadır. Online olarak dünyanın diğer ucundaki bir oyuncu ile paralı tavla oynama şansı sunan bu şirket, yıllardır internet mecrasında kayıtlı oyuncularına verdiği hizmet anlayışı ve güvenilirliğiyle, tüm dünya genelindeki tavla severlerin kalbini fetih etmeyi başarmıştır.


Şahsi düşüncem bu oynama salonu içerisinde usta oyuncu olmayı başarmadan paralı seçeneğini seçmemenizdir. Oyun sizlere sadece gerçek paralı olarak değil, sanal parayla da oynama seçeneği sunmaktadır. Gerçekten bu oyunda usta ve tecrübeli biri olsanız dahi, ilk oyunlarınızda gerçek paralı olarak oynama seçeneğini seçmeyin. İlk olarak oyun lobimize ve oyundaki bahis oranlarının nasıl yapıldığına bakın. Oyunu analiz edin. İçerideki oyuncularımızın seviyelerini ve nasıl oynadıklarını inceleyin. Hatta paralı tavla oynama salonu maçlarını seyirci olarak izleyebilme özelliğinden yararlanın ve bu müsabakaların nasıl oynanıldığını görün. Bu şekilde tavladaki tecrübenizi, oyun lobisindeki tecrübeniz ile birleştirecek ve paralı tavla salonu içerisinde gerçek parasına maçlar yapmaya hazır hale geleceksiniz.

Online paralı tavla dünyası yeni bir mecradır. Bu oyun daha önceleri internette sitelerde oynanılıyordu. Ancak bizlerin sizlere önerdiği bu oyun, genel anlamıyla tam bir tavla programıdır. Bu yazılımda online paralı tavla oynayabileceğiniz gibi, eğlencesine, sohbetine ve yeni insanlar tanıması gibi amaçlar içinde oynayabilirsiniz. Sizlere bir çok amaç sunan bu program içerisinde, farklı amaçlar ancak tek oyun oynamak için lobide online olan binlerce oyuncu ve farklı seviyeden tavlacılar bulabileceksiniz. Bu sayede hangi amaçla oyun oynamak istediğinize, ne kadar tutarında maçlar yapmak istediğinize ve hangi seviyede oyuncular ile oynama istediğinizi siz belirleyecek; rakiplerinizi bu doğrultuda sizler seçeceksiniz.

Oyunumuz ilk para yatırmada sizlere yatırdığınız miktar kadar hediye bonus sunmaktadır. Bonus Kodu sayfanızdan kendi kodunuzu alın ve hemen bu mükemmel hediyeden yararlanın. Bu sayede ilk oyunlarınızda acemilikten dolayı kaybetme oranı yüksek olan oyuncularımızı bir nevi telafi ediyoruz. Ve oynama isteklerini onlara geri veriyoruz. Tavlada ustayım, şansıma güveniyorum, tavla oynarken yenilmem diyorsanız, hemen paralı tavla oyna sen de kazan.

Sitemiz Türkiye’de ve dünyada en çok oynanılan parayla tavla oynama yerleri tanıtımı ve bu mekanların artılarını eksilerini tarafsız platform içerisinde sizlerle paylaşmaktadır. Hiçbir çıkar gayesi bulunmayan bu blog, tavla severlerin buluşma noktasıdır. Yazılarımızın altına yorumlar yapabilir ve oyunumuz hakkındaki her türlü düşünce, öneri, görüş ve isteklerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

1 yorum:

  1. güzel fikir deneyeceğim hemen. severim tavla oynamayı.

    YanıtlaSil