6/25/2010

Paralı Play65 Tavla

Dünyanın en büyük tavla yuvası içerisinde hemen kayıt olun ve parasız veya paralı play65 tavla oynamaya başlayın. Dünyanın en gelişmiş yazılım teknolojilerini kullanılarak meydana getirilen Play65, hizmet sunduğu 8 sene boyunca sistemine 30 milyonu aşkın online kullanıcı eklemeyi başardı. Bu tabiî ki Play65’in başarısı olarak gösterilmektedir. Ancak dünyadaki tavla severlerin internet ortamında oynamayı ne kadar sevdiklerinin de en büyük göstergesidir bizlere.

En büyük online oyun sunucularına bakıldığında üye sayıları Play65 Tavla programının onda biri kadar anca ediyorlar. Tavlanın global yapısı ve çok eski bir oyun oluşu, zaten internet meydana gelmeden evvelki yıllarda da tüm ülke insanları tarafından oynanılmasını sağlamıştı. İnternetin tavlaya getirdiği yenilik ise, sadece tanıdık insanlarla oynanılan bu oyunun, farklı kişilerle, farklı ülkeden insanlarla oynanılır hale getirilmesidir. Bu uygulamayı dünyada ilk yapan ise, Play65 oyunudur. Bu yüzden insanlar artık internette tavla oyununu play65 ismi ile özdeşleşmiş durumdadırlar.

Play65 günümüzde internet tavlası olarak adlandırılmaktadır. İsim internet üzerinde oynanılan tavla oyunları ile o kadar çok özdeşleşmiştir ki, artık dünya genelindeki online tavla, tavla gibi aramalardan daha fazla play65 araması yapılmaktadır. Sizler bu muhteşem tavla oyununa hala üye değilseniz, hemen sitemizden play65 programını indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

Paralı Tavla heyecanını ilk defa bu oyun içerisinde yaşayabilirsiniz. Dünyadaki ilk defa yapılan bu uygulamayı insanlar çok sevdi. Özellikle yabancı uyruklu insanlar, paralı play65 tavla oyunu içerisinde saatlerce kazanmak adına tavla oynar hale geldi.

Sizde kaliteli ve gerçek paralı tavla oynayacak bir program arıyorsanız, doğru internet adresindesiniz. Hemen paralı play65 tavla programını bilgisayarlarınıza indirin ve oynamaya başlayın. Gerçek paralı olarak oynayacaklar, Play65 Bonus sayfasını ziyaret ederek oyun içerisine ilk yatırmada, yatırdıkları meblağ kadarını Play65’den bonus olarak alabilirler.

Paralı Play65 oynamak için ilk olarak oyunu bilgisayarlarınıza indirmeli, ardından karşınıza gelen oyun seçimine paralı olarak oynamak istiyorum seçeneğini seçmelisiniz. Bu sayede dünyanın 30 farklı ülkesinden insanla, puan kazanmak için değil, para kazanmak için tavla oynayabilirsiniz.

Sizde hemen şimdi play65 paralı tavla programını bilgisayarlarınıza indirin ve bu eğlence dolu oyunu daha heyecanlı, daha çekişmeli bir hale getirin. Hepinize paralı tavla sitesi olarak bol şanslar, bol kazançlar dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder