6/27/2010

Play65'den dünya kupasına özel bonus

Dünyanın en büyük paralı tavla oynama merkezi olan Play65, dünya kupası boyunca tavla severlere özel bonus dağıtıyor. 2010 dünya kupası boyunca devam edecek olan play65 bonus kampanyasını sizlerle paylaşmaya değer buldum. Çünkü verilen miktar gerçektende yüksek. Play65 programı eski ve yeni üyeler dahil, dünya kupası boyunca para yatıran oyuncularına yatırdıkları paranın %40’ını bonus olarak veriyor. 150$’a kadar bonus veren oyun içerisinde görülmüş en büyük kampanya bu dünya kupası özel kampanyasıdır.
Şimdi Play65 oynayın ve gerçek paralı oyun seçeneğinde 150$'a varan bonus imkanlarından hemen yararlanın.
Güçlü internet sunucularında sorunsuz ve güvenli bir şekilde paralı tavla oynatan play65, verdiği özel bonus ile tüm tavla severleri dünya kupası heyecanını arttırmaya davet ediyor. Televizyon başında maçları seyrederken, laptopunuz önünüzde gerçek paralı tavla oynayabilirsiniz. Play65 bonus ikramiyeleriyle kazanma şansınızı hemen şimdi arttırın.

Eğer sizler hala Play65’e üye değilseniz, dünyanın en büyük tavla lobisi içerisindeki yerinizi hemen alın. Basit birkaç işlemden sonra play65 içerisinde tavla oynayabilirsiniz. Hem de ücretsiz olarak. Oyunu sitemizden indirin ve bilgisayarlarınıza kurun. Ardından oyun paneli içerisinde diğer tavlacıların sizleri tanımasını sağlayacak kullanıcı profilinizi oluşturun ve kayıt işlemini sonlandırın. Parayla tavla oynama yerleri arasında en kalitelisi ve güveniliri olan play65, 6 yıldır online sektörde hizmet vermekte ve sistemi içerisine milyonlarca oyuncuyu kayıt etmeyi başarmış, kalitesi dünya tarafından kanıtlanmış bir prgoramdır.

Sizler hale kalitesiz sitelerde tavla oynuyorsanız hemen play65 oyununu bilgisayarlarınıza indirin ve daha önce oynadığınız tavla sitelerindeki hesaplarınızı kapatın. Play65’in canlı lobisi içerisinde oynamaya başladığınızda bizleri çok iyi anlayacaksınız.

Haydi Dünya Kupası bitmek üzere. Hemen Play65 bonus imkanlarından yararlanın. Dünyanın 30 farklı milletinden insanla aynı lobi içerisinde gerçek paralı tavla oynayın. Sallayın zarları, kazanan paraları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder